Snůška zoufalých výkřiků o Králi Šumavy?

05.01.2012 22:15

 

Snůšky zoufalých výkřiků těch, kteří zbaštili "pražský CML" (centrální mozek lidstva) a o službě a životě na západní hranici v lidově-demokratickém Československu se dozvídali už jen a jen z vyprávění od vrahů a darebáků Mašínů, Barešovců a Hasilů, jako době poplatných novodobých "Králů Šumavy", tak toho se dnešní chytrolíni a mediální zvrhlíci nečeské České televize chytají, když už jim a dalším začíná téci do bot... Ano, je to tak.

Češi konečně začínají vnímat neobjektivní zvrhlé praktiky různých "také historiků", ale i různých televizních pořadů, již dávno ne vysílaných v zájmu objektivních zpráv pro naše občany, aby se do posledního dechu snažili zachraňovat kůži sobě a svému režimu. Tomu režimu, který naši českou zemičku dokázal dokonale zdevastovat. Zlikvidovat Československo jak ekonomicky, morálně, kulturně, sociálně i de´jure a de´facto... Oslabit naši zemi v základech její státnosti tak, že si nejen pro nadcházející volby lidé dobře rozmyslí, koho volit. Dokonce nelze vyloučit, že té vládní sebrance ještě dají "pěkných pár ran na záda", jako Kazisvětům, než je dovedou na HRAD - MÍROV...

Ale nakonec posuďte sami, vážení bývalí ochránci státních hranic a suverenity Československa.  Vy, kteří v očích i ústech těchto vševědoucích přitroublíků nejste nic jiného než  "vrahové". Co jiného si myslet o těch, kteří mají po všech těch průšvizích a rozkádačských kauzách, do nichž zemi a národ za 22 let dovedli, než že se jim ze strachu začíná svírat kdejaká dirka...   Ale ne z našich bývalých ochránců hranic, ale především z obyčejných, prostých lidí. Ti zejména jsou pěkně nažhaveni na tu polistopadovou nedemokratickou sebranku.

Klikni si na obrázek 

Zpracoval Jarda Horák