Proč se snaží někteří naši politici realitu ignorovat a lézt Americe neustále do z...u?

01.02.2012 13:09

Americká vojska vtančila do Libye v době, kdy probíhají přípravy na Írán

Lisa Karpová (1.2.2012)



Nedávno bylo oznámeno, že 12.000 amerických vojáků čeká na Maltě na „nasazení“ v Libyi. Jakým právem posílají všechny tyto vojáky do země, ve které nemají co dělat? Kdo jim k tomu dal svolení? Vědí vůbec Američané, že jejich vojáci provedli invazi do další země?

Američtí vojáci tančit do Libye při nastavování Íránu.  46447.jpegZískali pro invazi do této země svolení v rámci rezoluce OSN? Ne, nemají nic. Prostě tam vtančí, jako by měli bohem dané právo uplatňovat toto právo dané Satanem.

To je způsob, jak smradlavý prolhaný zrádce v Bílém domě stahuje jednotky z Iráku? Že je pošle někam jinam a zasmradit tam?

Zatímco zelený odboj v Libyi znovu obsadil město Bani Walid, letadla NATO mu létala nad hlavou.

První skupina amerických vojáků/žoldáků již dorazila na leteckou základnu Mitiga, východně od Tripolisu.

Lékař libyjského odboje, působící rovněž jako novinář, sdělil, že všechny ropné plošiny v Libyi jsou okupovány NATO a že jeho lodě okupují libyjské přístavy.

Dle očekávání se USA usalašili také v Brega, Ras Lanouf a Sirte – aby si dopomohli k libyjské ropě a západní trhy mohly dostat ropu velmi levně… ne-li zcela zdarma.

Pochybuje snad někdo, že jediným důvodem jejich přítomnost a akcí v Libyi je, a od samotného počátku, snaha ukrást libyjské zdroje, nejen včetně ropy, ale také vody?

Zatím žijí lidé v Libyi v neustálém strachu. A to v zemi, kde před nedávnem mohli všichni, muži, ženy i děti, bezpečně vyjít ven v jakoukoliv noční nebo denní hodinu a nemuseli se bát týrání. Nyní není v bezpečí nikdo, dokonce ani doma.

Je zde málo potravin, lidé hladoví. Čekají hodiny ve frontách, aby si mohli koupit benzín. Není zde žádná tekoucí voda nebo elektřina. Tato situace se rychle stává vizitkou okupace NATO/USA. Lidé nemají nic, zatímco zdroje tečou ven ve prospěch křižáckých kolonialistů.

Můžeme jen doufat, že statečný libyjský odboj jim nadělí patřičnou karmu, stejně jak to udělal sovětský odboj během velké vlastenecké války nacistickým nájezdníkům. Nemají v Libyi co dělat.

Jen tam šíří bídu a nemoci a myslí si, že místní ženy jsou volně dostupné štětky, pro jejich zábavu a pobavení. Abu Ghraib je jen malou ukázkou, co takový mor znamená.

Mezitím se v Perském zálivu plánuje operace pod falešnou vlajkou. Připlula tam USS Enterprise, stará 50 let a vhodná tak akorát do šrotu. Tato loď má být údajně vyřazena příští rok. Obama Kuře je Bytí trhal.  46480.jpeg

V čem válečná prasata spatřují situaci výhra-výhra: o kolik snadnější a levnější bude, když izraelské ponorky potopí Enterprise v Perském zálivu, i s jejími 8 jadernými reaktory, takže likvidace výsledného jaderného svinstva se stane problémem států této oblasti. Z útoku na loď mohou obvinit Irán a dostanou svoji válku a válečnou propagandu, že je napadli zlí, hnusní Íránci. To je typický modus operandi prasat. Viz USS Liberty, Tonkinský záliv.

Takže nyní bijeme na poplach a varujeme všechny. Možná, že spuštění války na základě tohoto vyrobeného důvodu zabránit nemůžeme. Nevěřte jim ani písmenko, protože stejně jako jsme věděli, že Irák nemá žádné zbraně hromadného ničení, tak ani Irán nemá v plánu vyrábět jaderné zbraně, ani zaútočit bezdůvodně na nějakou americkou loď.

Jakákoliv válka s Iránem by přinesla následky strašlivých rozměrů. Je to země, která byla pod palbou desítky let a měla čas připravit se na to, co se zdálo být nevyhnutelné: nevyprovokovaný útok na ní.

Je čas, aby mezinárodní trestní soud začal vyšetřovat a projednávat činy ozbrojených sil Spojených států, provádějících invaze, kradoucích zdroje napadených zemí a provádějících genocidu a dopouštějících se úchylných zvěrstev na místním obyvatelstvu a realizujících operace pod falešnou vlajkou.


US troops waltzing into Libya while setting up Iran vyšel 24. ledna na Pravda.ru.

Dodatek:

Copak si normální člověk může myslet, že jde v daném případě o normální jev? VŽDYŤ JE TO DO NEBE VOLAJÍCÍ LUMPÁRNA A PORUŠOVÁNÍ MNOHA MEZINÁRODNÍCH ZÁKONNÝCH NOREM! Máme snad zavírat nad touto skutečností oči, dělat že nic nevíme? A zůstat pro "strýčka Sama" znovu a znovu jen těmi slepými a poslušnými patolízali?

SUVERENITA ŘÍKÁ... NE! NE! NE! S LUMPY A MEZINÁRODNÍMI NÁSILNÍKY, S TERORISTY NECHCEME MÍT NIC SPOLEČNÉHO A BUDEME PROTI NIM..!!

Nebo se snad mýlíme..?

jh