Kdo tomu nechce věřit, že je to tak, je jenom jeden z těch lumpů...

04.01.2012 23:44

 

John Perkins (* 28. leden 1945, Hanover, New Hampshire) je americký aktivista, spisovatel literatury faktu a podle svých vlastních slov též bývalý tzv. lovec ekonomik.
Jeho nejznámější kniha se jmenuje Confessions of an Economic Hit Man(volný překlad: Zpovědi lovce ekonomik) a zabývá se z pohledu experta na ekonomiku, vládou pověřeného (avšak soukromého) vyjednavače, praktikami při vyjednávání se zeměmi třetího světa v obchodní a strategické spolupráci s vládou USA a největšími americkými korporacemi. 

Jen si poslechni jeho slova a osobní zkušenosti... KLIKNI

  CO K TOMU DODAT..?  

Všem českým "američanovlezcům, evrounionovlezcům a jiným zadkovlezcům" budiž 3x chvála... Byli jsme silným Československem a dnes jsme ODPADLÝM "Kocourkovským" Českem bez vlastní hrdosti, svébytnosti a toho, na co jsem byl vždy hrdy - bez důstojné české státnosti. Ve světě nás chválí jenom naši největší nepřátelé. Jinak se o nás hovoří HRŮZNĚ.

Děkujeme vám, Havlové, Vondrové, Schwarcenbergové, Nečasové, Bártové, Topolánci, Grossové.... a hradní pánové. Dobré dílo lidu jste dokázali za velmi krátký čas totálně zdevastovat. Ekonomika pryč, morálka pryč, vše dobré pryč..., teď už zbývá jenom vzít ten bič... Lid spolu s námi z Klubu českého pohraničí, pokrokovými českými politiky a dalšími občanskými aktivitami ho na VŠECHNY lumpy a parazity připravují.