Asi ti LUMPOVÉ vědí, proč v té dnešní české džungli se nemají vlastenci z KČP dostat k veřejnosti

29.04.2011 11:07

 

Asi ti LUMPOVÉ vědí, proč v té dnešní české džungli se nemají vlastenci z KČP dostat k veřejnosti. Jsou-li hvězdy typu pana redaktora KOHOUTA schopni zkreslovat realitu a tím nepřípustně mystifikovat naše občany. Inu, jen tak dál... Je také pravdou, že moudřejší, než je pan Kohout hovořili o tom, že každý strůjcem svého štěstí... Nebo že... kapitalismus je svým vlastním hrobařem... (I díky KOHOUTŮM  a jemu podobných).

Jen si přečtěte ZDE.

 

Stando Kvasničko, správně jsi zareagoval a není důvod k obavám... Každá reklama našeho KČP a POHRANIČNÍKŮ (bývalých), i ta negativní je pro nás dobrá, aby se o naši existenci a našich snahách lidé dozvěděli. Toto je odpověď našeho Standy..KLIKNI !

 

 

Vážený pane šéfredaktore Kohoute, velice rád bych reagoval na paskvil, který jste vytvořil a uveřejnil na stránkách Tachovského deníku v pátek dne 29.dubna 2011. Chtěl bych Vám připomenout že jsem hned v neděli 24. 4.2011 na přání vašeho přítomného redaktora TD pana Holka napsal článek ke kterému jsem si dovolil připojit i text zakázaného vystoupení předsedy KČP p. ing. Františka Kováříka. Vy jste tento vámi objednaný článek neotiskl, pouze jste si ho podle svých potřeb přizpůsobil. Problém vidím v tom, že jste úplně změnil jeho kontext. Předpokládám, že tato zásadní pravidla novinářského řemesla a etiky jste na fakultě žurnalistiky probírali. Vy se totiž touto změnou dopouštíte vědomé a cílené manipulace čtenářů. Ve své tzv. glose o mlčících pohraničnících své dílo korunujete ! Jak je možné, že ztotožňujete KČP s pohraničníky ? Ve svém článku vysvětluji důvody vzniku a zaměření KČP právě v souvislosti s jeho tzv. dosavadní negativní činností. To byl podle vyjádření předsedy Svazu bojovníků za svobodu v Tachově, básníka a historika Jiřího Nenyho Nenutila v přítomnosti dalších svědků, důvod „nevhodnosti“ vystoupení představitele KČP.

 

Vědomě nechávám být „směšnými“ má tvrzení o oživování politiky revanšismu, germanizace a amerikanizace. Pokud vy se smějete je to dobře. Osobně mám rád lidi veselé, spokojené. Často se zúčastňuji společných akcí s německými přáteli, velice rád bych Vás viděl se smát, když oni sami před tímto nebezpečím varují a předkládají argumenty, kterým by jste se smál možná Vy sám jediný !

 

Nakonec vysvětlení tak trochu omylu. (Vašeho!) Mohylu stavěli příslušníci                               12. brigády Pohraniční stráže v Plané a samozřejmě se o tuto desítky let starali.

 

Stanislav Kvasnička ml.