Rabování Ukrajiny začalo: Ekonomické a imperiální zájmy elit Spojených států a EU kryté „mediálními prostitutkami“.

13.03.2014 21:54

 Převrat na Ukrajině je otevřeným útokem na Rusko: Uvědomují si Američané a občané zemí EU, oč se hraje? Na jaderné zbraně jsme už téměř zapomněli. Rychle se nám mohou připomenout

PAUL CRAIG ROBERTS se z pohledu nezávislého amerického publicisty zamýšlí nad pozadím ukrajinského dramatu a dochází k některým ostrým a varovným závěrům

 

Paul Craig Roberts je americký ekonom a publicista. Byl poradcem ministra financí ve vládě prezidenta Reagana. Stal se známým jako spoluautor Reaganovy úspěšné ekonomické koncepce (Reaganomics). Jako redaktor a publicista pracoval ve Wall Street Journal, Business Week a psal pro  řadu dalších významných periodik. Jako uznávaný expert častokrát vypovídal před kongresovými výbory. 

pp

 

Zločiny v režiii USA na východní Ukrajině

Pro prezidenta Putina to může být dilema. Jeho diskrétní přístup umožnil Washingtonu chopit se iniciativy na východní Ukrajině. Oligarchové Taruta a Kolomojsky byly dosazeni k moci v Doněcku a Dněpropetrovsku. Dnes zatýkají Rusy a páchají nevýslovné zločiny, ale od amerických mediálních „prodejných holek“ o nich samozřejmě nikdy neuslyšíte. Strategií Washingtonu je zatknout a zašít vůdce odporu, aby ani teoreticky neexistovaly žádné úřady, které by případně mohly požádat Putina o zásah.

Putin má bezpilotní letouny. Má tedy také možnost odstranit Tarutu a Kolomojského. Pokud však dovolí Washingtonu ovládnout „ruské“ provincie východní Ukrajiny, bude demonstrovat slabost, kterou Washington využije, a nakonec donutí Putina k válce.

Ta válka bude jaderná.

 

CELÝ ČLÁNEK ZDE