Vlastizrada_KDU-ČSL+STAN - NEVOLITELNÍ...!

02.08.2017 21:10


*Dříve ministr Herman, nyní i místopředseda vlády předseda strany Bělobrádek se zúčastnili sudetoněmeckého sjezdu! Je nutné jít na podzim k volbám a dát svým hlasem najevo, co si zrádci zaslouží. NEVOLIT! * 

Čtěte jasnou a zřetelnou historickou, ale dnes stále platnou a reálnou pravdu. Němcům nic nedlužíme - žádné satisfakce za odsun nepřipadají do úvahy a zrádce, kteří se o to snaží je třeba tvrdě potrestat. 
MY, lidé národa Českého a Slovenského žádáme vládu ČR , PSP ČR a senát ČR, o rozhodnutí ke zbavení imunity všech, kteří se sudetským Němcům za jejich odsun omlouvají a za to, že jsou nakloněni otázce zrušení Benešových dekretů a tím potažmo návratu jejich majetků! 

Konkrétně poslanci Bělobrádek a Herman tím jasně dali najevo opovrhování výzvou prezidenta E. Beneše z května roku 1947 (viz příloha). Zasluhují proto nejvyšší potrestání za vlastizradu, což znamená, že považujeme za svou občanskou povinnost USILOVAT o nápravu podáním žaloby. 

Přátelé vlastenci, sdílejte na sociálních sítích a šiřte všemi možnými způsoby a opakovaně nejméně každý měsic až do voleb...! Jen tak dokážeme vzdorovat prolhaným a manipulativním ČT, ČRo a ostatním prolhaným médiím, protože jen v množství je síla! Děkujme sami sobě za tuto náročnou práci, protože nestačí přeposílat jen na 1-3 e-maily, ale nejméně na desítky emailů! 

NEDÁVEJME UŽ ZNOVU ŠANCI VLASTIZRÁDCŮM NAŠÍ ZEMĚ A NÁRODA!