Se smutkem sklíčeni oznamujeme všem přátelům - STANISLAV ŽÁK DNES ZEMŘEL

11.10.2017 18:20

Vážení přátelé,

dnes 11.10.2017 kolem 15,30 hodin zemřel náhle na srdeční slabost nebo mozkovou příhodu při cestě se svým automobilem náš dlouholetý kolega a člen ašské místní organizace KČP

STANISLAV ŽÁK

 

Vynikající člověk s upřímnou a přátelskou povahou a ochotou vždy pomoci tam, kde bylo třeba, bývalý pohraničník hrdý na svou čestnou službu vlasti na státní hranici, vážený a jeden z nejaktivnějších členů ašské sekce OSH KČP, několikrát oceněný za příkladnou aktivitu v místní organizaci KČP, okresní a krajskou  radou i Národní radou KČP, ale také německými přáteli ve zbrani za upevňování mezinárodního přátelství.

Ještě v sobotu 7.10.2017 se zúčastnil v Třebeni u Frant. Lázní krajského slavnostního zasedání   k 25. výročí založení KČP a nic u něj nenasvědčovalo o jakýchkoliv zdravotních problémech.

ČEST TVÉ VĚČNÉ PAMÁTCE, STANDO...

 

Prvotní rozloučení s naším přítelem Stanislavem Žákem se konalo pouze v kruhu rodinném. Následně došlo ke kremaci a poslední rozloučení se Stanislavovými pozůstatky proběhne v úterý 31.10.2017 v 11 hodin ve smuteční kapli na ašském hřbitově.

 

JH